Év Alternatív Vendéglátóhelye 2023 az Il Baffo by Avalon

Május 23-án a budapesti Várkert Bazárban tartották az Audi Dining Guide Év Étterme Gálát, melyen az Avalon hatalmas sikert aratva három éttermével is bekerült a legjobbak közé!

Az Avalon által üzemeltetett, tavaly megnyílt Il Baffo gyorséttermünk pedig hihetetlen eredményt ért el: 150 alternatív vendéglátóhely közül lett egyenesen a legjobb!  Ezzel a legtöbb elismerést a miskolctapolcai Avalon Resort szálloda és létesítményei hozták el tegnap a rangos gasztro díjátadón!

„Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült elérnünk, amit éttermünk nyitásánál terveztünk. Az Il Baffo alig több mint fél év alatt vált Miskolc meghatározó, ikonikus vendéglátóhelyévé. Nagy öröm számunkra, hogy az „önkiszolgáló gyorséttermi koncepciónk” hamar átment az embereken, bebizonyítottuk, hogy a klasszikus nappali vendéglátás lehet más is, mint, amit eddig egy menzáról gondoltak. Minden bizonnyal ezt a széles kínálatnak, a pizzavilágbajnok receptje alapján készülő római pizzánknak, az à la minute olasz és ázsiai tésztáknak, a vendégek előtt készített rizottónak és a magyar konyha klasszikus fogásainak köszönhetjük! A célunk, hogy a Baffo egy olyan közösségi hely legyen Miskolcon, ahol mindenki jól érzi magát, és kellemes környezetben, nagyon finomakat ehet.”

Gratulálunk minden nyertesnek!

– Bajusz Gergely gasztronómiai igazgató

 

Kapcsolat
Kövess minket!
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum

Copyright © 2023. All rights reserved.