Az étterembe lépve szinte az első pillanatban tapintható egyfajta laza, vidám és élettel teli atmoszféra, ami az egész helyet körülveszi. A kínálaton megtalálható ételek egyszerre hagyományőrzőek és trendteremtőek, melyek a magyar és az olasz minőségi alapanyagok kombinációjával hoznak új kulináris élvezetet a miskolciak számára.

Történetünk

Az étterem megálmodásánál alapkoncepció volt, egy olyan ambiciózus csapat felállítása, akikkel közösen megreformáljuk a nappali vendéglátást. Ennek az eredménye Miskolc első olyan reggeliző helyszíne, amely kielégítő ételeivel tökéletes a korai üzleticélú megbeszélésekhez. Ugyanakkor a rohanós reggeleken pompás napindítókkal kedveskedünk a munkahelyükre siető vendégeknek, ezzel gondoskodva az energiát adó falatokról egész napra. Az ebédidőt pedig mindenki – akár sietve, akár kényelmesen – családias hangulatban töltheti teljesen átadva magát az autentikus olasz és nemzetközi konyha ételkreációknak.

Ilyen még nem volt...

Az Il Baffo már önmagában formabontó és egyedülálló, hiszen a nappali vendéglátásra rendezkedett be. Egy felejthetetlen kulináris utazásra invitáljuk vendégeinket minden hétköznap,  amelyen betekintést nyújtunk Itália méltán híres gasztronómiájába és közben felfedezhetik azt a különböző térségek kiváló „szezonális” fogásait kóstolva. Az ételekben visszaköszönnek még a magyar és nemzetközi konyha különlegességei is, így garantálva, hogy a betérő vendégek egytől-egyig emlékezetes élményekkel távoznak. Legyen szó sietős vagy ráérős vendégről, a lényeg ugyanaz, hogy kielégítő harapnivalókkal szolgáljuk ki gyorsan, finoman, egyszerűen és sok szeretettel fűszerezve.

Csapatunk

Az étterem nem csupán a vendéglátásban hordoz formabontó jegyeket, hanem stílusát és megjelenését tekintve is cool és trendi sajátosságokkal rendelkezik.  Gasztronómiai kultúrájában pedig messze elrugaszkodott gondolkodás tükrözi. Először találkozhatunk olyan vendéglátóegységgel, amelyben a „fastfood” éttermek gyorsasága, az „önkiszolgáló” éttermek rugalmassága, valamint a „casual” restaurantra jellemző bő választék merész kombinációja testesül meg. 

Nem is csoda, hiszen nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező séfjeink a legautentikusabb forrásokat – a háromszoros világbajnok olasz pizzaszakács Yuri Passerini – fortélyait saját szakértelmükkel ötvözve álmodták meg a kínált ételkreációkat. 

Gondosan ügyelve arra, hogy az egyszerre bátor és kielégítő fogásokban érezhetőek legyenek a helyi alapanyagok és az olasz tradíciók is, amelyeket Gönczi Tamás – vezetőséf – helyezett szilárd alapokra. 

Il Baffo, ahol (L)ENNI JÓ! 

Ahol a varázslat zajlik

Az étterem felszereltségét tekintve is igazi úttörőnek számít a gasztronómia világában. Hiszen olyan konyhai berendezések állnak rendelkezésünkre – mint például a Marrone konyhasziget – amely Magyarországon egyedülállónak számít. A mennyei mannák elkészítésében megbízható, innovatív – Moretti Forni pizzasütő, Alto-Shaam grillcsirke sütő vagy Lamarzocco kávéfőző – eszközök, valamint egy teljesen testreszabott konyha áll szakképzett csapatunk stílusának és ötleteinek a rendelkezésére. Ennek a tökéletes kapcsolatnak köszönhetően hozunk új kulináris művészetet és olasz hagyományokat a miskolci ételkultúrába.

Helyszín

Olasz éttermünk a Zsigmondy Vilmos és a József Attila utca sarkán, az új EGO (East Gate Offices) irodaház és a HELL új miskolci székházának épületegyüttesében található, ahol modern dizájnnal, utcára néző kilátással, tágas terasszal és parkolási lehetőséggel várja a vendégeket.

Kapcsolat
Kövess minket!
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum

Copyright © 2024. All rights reserved.