Rólunk mondták

Google, Károly Ozsvárt

Ajánlom! Hatalmas, szép beltér, ahová amikor belépsz, jobb kéznél máris kezet tudsz mosni. Ez egy apróság, de mégis túl ritka ahhoz képest, hogy milyen jó ötlet. Hiszen minden kulturált ember úgy kezd el enni, hogy előtte kezet most — miért kellene ehhez elmenni a mosdóba?Látszik, hogy az egész hely jól ki van találva: az elrendezés praktikus és ízléses, az asztalok és székek pont jól és jó helyre vannak rakva. Így kell ezt.A személyzet kedves és segítőkész.Az ételeken is látszik, hogy átlagon felüli minőséget képviselnek, érdekes ízek és koncepciókat találni.Főleg a városban eddig tapasztalt minőséghez és lehetőséghez képest simán megkapja az 5 csillagot, mégha nem is tetszett abszolút minden.
Menjetek el, tényleg érdemes.
 
 
Google, Attila Bedy
Reggelizni tértünk be , amit gyorsan elkészítettek és finom volt . Tetszett a modern stílus , a nagy ablakokon beáradó fény , igazán remek hely !
 
 
Google, Viktória Azari
Kimagasló minőség minden téren. Az ételek izletesek és változatosak.  A kiszolgálás pedig kifogástalan. Egy üzleti ebéd elfogyasztására kiváló a hely.
 
Google, Viktor Doshi
Nagyon szépen, esztétikusan berendezést hely.A parkolás közvetlenül lehetséges.Széles választékú, friss ételek jellemzi, önkiszolgálás formájában, de magas színvonalon, és megfizethető áron. A személyzet kedves.Magasan ajánlott.Reggeli tekintetében pedig egyedül álló a városban.
Parkolás: Direkt
 
 
Google, Péter Kis
A hely hibátlan! Korábban egy szendvicset vettem, ami friss, harmónikus volt. De ma reggelizni ültünk be. Én bundáskenyeret kértem a lányok angol reggelit. A bundáskenyérhez adtak tejfölt és reszelt füstölt sajtot is. Tökéletes volt!Az angol reggeli hibátlan volt minden részletében.A kolbászokat bacont kérésünkre külön kaptuk.  Minden tökéletesen volt elkészítve. A teák is jók voltak bár én markánsabbakat iszok.A lányok is kedvesek voltak végig.Fölső közepes árkategória de ezt a minőséget és mennyiséget bárhol sokkal drágábban kapod meg.
Parkolóhely Bőséges parkolási lehetőség Parkolási lehetőségek Díjmentes parkoló
Kapcsolat
Kövess minket!
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum

Copyright © 2024. All rights reserved.