Ciao

Kedves Vendégünk!

ÜDVÖZLÜNK MISKOLC ELSŐ FORMABONTÓ ÉTTERMÉBEN!

Az Il Baffoban minden megtestesül, ami az olasz kultúrára, gasztronómiára és a „dolce vita” életérzésre jellemző. Célunk, hogy a rohanó dolgos hétköznapokat egy kicsit felpezsdítsük a hevesen gesztikuláló nemzet attitűdjével és gasztronómiájával.

Ételkínálatunk

Történetünk

REFORM A NAPPALI VENDÉGLÁTÁSBAN

Az étterem megálmodásánál alapkoncepció volt, egy olyan ambiciózus csapat felállítása, akikkel közösen megreformáljuk a nappali vendéglátást. Ennek az eredménye Miskolc első olyan reggeliző helyszíne, amely kielégítő ételeivel tökéletes a korai üzleticélú megbeszélésekhez. Ugyanakkor a rohanós reggeleken pompás napindítókkal kedveskedünk a munkahelyükre siető vendégeknek, ezzel gondoskodva az energiát adó falatokról egész napra. Az ebédidőt pedig mindenki – akár sietve, akár kényelmesen – családias hangulatban töltheti teljesen átadva magát az autentikus olasz és nemzetközi konyha ételkreációknak.

Bajusz Gergely

gasztronómiai igazgató

I65A0487-2

Nyitvatartás

Üzenj nekünk!

+3620/444-0040

info@ilbaffo.hu

Rólunk

LAZA, VIDÁM ÉS ÉLETTEL TELI ATMOSZFÉRA

Az étterembe lépve szinte az első pillanatban tapintható egyfajta laza, vidám és élettel teli atmoszféra, ami az egész helyet körülveszi. A kínálaton megtalálható ételek egyszerre hagyományőrzőek és trendteremtőek, melyek az az olasz, magyar és nemzetközi minőségi alapanyagok kombinációjával hoznak új kulináris élvezetet a miskolciak számára.

teszta1.jpg
serp1.jpg

Csapatunk

FORMABONTÓ JEGYEK, ELRUGASZKODOTT GONDOLKODÁS

Az étterem nem csupán a vendéglátásban hordoz formabontó jegyeket, hanem stílusát és megjelenését tekintve is cool és trendi sajátosságokkal rendelkezik.  Gasztronómiai kultúrájában pedig messze elrugaszkodott gondolkodás tükrözi. Először találkozhatunk olyan vendéglátóegységgel, amelyben a „fastfood” éttermek gyorsasága, az „önkiszolgáló” éttermek rugalmassága, valamint a „casual” restaurantra jellemző bő választék merész kombinációja testesül meg. 

Nem is csoda, hiszen nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező séfjeink a legautentikusabb forrásokat – a háromszoros világbajnok olasz pizzaszakács Yuri Passerini – fortélyait saját szakértelmükkel ötvözve álmodták meg a kínált ételkreációkat. 

Gondosan ügyelve arra, hogy az egyszerre bátor és kielégítő fogásokban érezhetőek legyenek a helyi alapanyagok és az olasz tradíciók is, amelyeket Gönczi Tamás – vezetőséf – helyezett szilárd alapokra. 

Il Baffo, ahol (L)ENNI JÓ! 

Helyszín

HAGYOMÁNYÖRZŐ KULTÚRA, MODERN DIZÁJNBAN

Olasz éttermünk a Zsigmondy Vilmos és a József Attila utca sarkán, az új EGO (East Gate Offices) irodaház és a HELL új miskolci székházának épületegyüttesében található, ahol modern dizájnnal, utcára néző kilátással, tágas terasszal és parkolási lehetőséggel várja a vendégeket.

Kapcsolat

3527 Miskolc
Zsigmondy Vilmos utca 2.
+36 20 / 444 0040
info@ilbaffo.hu

Kövess minket!
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum

Copyright © 2023. Minden jog fenntartva.